Om Oss

Med bluesen

i själ & hjärta!

Örnsköldsviks Bluessällskap

Hur, när och varför?

BLUESSÄLLSKAPET SÅG DAGENS LJUS 2009...

...då vi började arrangera blueskvällar med ett kompband och gästartister inomhus och utomhus, samt även JULBLUES som varit en populär minifestival varje år i Blueskällarn.


Föreningen antog en ny form 2016, då en styrelse presenterades och satte nya mål som att bredda musiken och i synnerhet bluesen i Örnsköldsvik, Bluesjam på Reuterdahls Matsal blev en språngbräda mot de nya mål som satts upp med eldsjälar som tycker om blues.


Vi vill sätta staden Örnsköldsvik på Blueskartan och försöka få till en festival i staden som kan bli till nåt bra för alla tycker om musik och då i synnerhet bluesmusiken.

 

VAD VILL VI GÖRA EGENTLIGEN?


Vi har startat en förening för bluesälskare i alla former, för dig som spelar eller bara lyssnar, ung som gammal. Målet är att kunna arrangera kvällar med band, musiker med lokal anknytning och band från alla väderstreck städer/länder.

 

För att börja och komma igång med vad vi har tänkt oss så kommer Örnsköldsviks Bluessällskap att arrangera blues jam (open stage) några kvällar under våren där alla är välkomna att jamma med varandra under ordnade former. Det kommer först och främst att handla om en fredag i månaden. Tid, plats, datum meddelas löpande via denna sida och Facebook.

STYRELSEN

K-A Wiklund

Ordförande

Susanne Gidlöf

Ledamot

Mikael Bergström

Kassör